Skip to content

Apel deschis – EIC Women Leadership Programme (EIC WLP): Elevating women leadership!

Consiliul European de Inovare (EIC) în parteneriat cu Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT) au lansat cel de-al șaselea apel (a șasea cohortă) în cadrul programul EIC WLP.


Bazându-se pe succesul edițiilor anterioare, acest program, care se desfășoară din septembrie până în noiembrie 2024, va oferi femeilor lideri EIC și EIT, instrumentele și sprijinul pentru a-și îmbunătăți abilitățile de conducere și antreprenoriat.


Componentele cheie ale programului sunt: sesiuni de formare, evenimente de networking, schema de coaching și schema de mentorat.


Apelul este deschis femeilor lideri din start-up-uri care se află în echipa fondatoare și/sau în funcții de conducere (CEO, CTO, CFO, COO, CCO, etc.) și care doresc să-și consolideze abilitățile și să-și extindă rețeaua.


Candidații eligibili ar trebui să fie angajați în start-up-uri sau IMM-uri premiate sau sprijinite în cadrul următoarelor scheme:

– SME Phase I and Phase II,

– EIC Transition,

– EIC Pathfinder,

– EIC Accelerator,

– Seal of Excellence under Horizon Europe,

– Women TechEU,

– EIT Programmes (all KICs).


Pentru detalii suplimentare și înregistrare accesați: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Application-WLP6

Din aceeași categorie...

Orizont Europa - ERA Talents are back!

Orizont Europa - ERA Talents are back!

Programul de lucru WIDERA 2023-2024 a fost modificat pentru a include ERA Talents. Apelul s-a deschis pe 11 aprilie 2024,…
Horizon Results Booster!

Horizon Results Booster!

Beneficiați de servicii de suport oferite gratuit de experți pentru a spori potențialul de exploatare al rezultatelor cercetării, a îmbunătăți…
Apel de propuneri 2024 in cadrul Misiunii Solului! ORIZONT-MISS-2024-SOIL-01

Apel de propuneri 2024 in cadrul Misiunii Solului! ORIZONT-MISS-2024-SOIL-01

ORIZONT-MISS-2024-SOIL-01 În cadrul  Orizont Europa, Comisia Europeană finanțează cercetarea și inovarea pentru a proteja și reface solurile din Europa și…
Sari la conținut