Skip to content

Flaviu Raducanu va asigura conducerea interimara a ROSA – Informare

În data de 05.10.2022, a încetat mandatul de președinte și director executiv al Agenției Spațiale Române (ROSA) al domnului Marius-Ioan Piso.

Atribuțiile au fost preluate temporar, până la organizarea concursului de ocupare a postului rămas vacant, de către domnul Flaviu Răducanu, cercetător în cadrul ROSA, delegat din partea României în două comitete de program și vice-președintele board-ului pentru explorare spațială și zboruri cu echipaj uman și, totodată, membru în comitetul programului spațial al UE și expert pentru tehnologie avansată al Comisiei Europene.

Domnul Răducanu a condus echipa care a dezvoltat sistemul de avionică pentru MIG 21 Lancer și pentru elicopterul Puma SOCAT și are o experiență amplă în proiecte de dezvoltare și cercetare de sisteme informatice și de securitate, business development, precum și în industria aerospațială din Europa și Statele Unite.

Din aceeași categorie...

Ministrul Bogdan Ivan: de astăzi, rovinieta poate fi cumpărată online de pe www.ghișeul.ro

Ministrul Bogdan Ivan: de astăzi, rovinieta poate fi cumpărată online de pe www.ghișeul.ro

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, anunță adăugarea tuturor opțiunilor de cumpărare ale rovinietei în platforma oficială de plăți…
A apărut noul număr al revistei InHouse

A apărut noul număr al revistei InHouse

Ajunsă la numărul 77, revista InHouse vă propune astăzi să vă familiarizați cu populațiile de nurcă europeană din Delta Dunării,…
Sari la conținut